Novemberforum 2019

Välkommen tillbaka till Forum XYZ, mötesplatsen för dansarrangörer i Gävleborg, Västernorrland och Jämtland. Tidigare års forum har varit lyckade tillställningar där vi dryftat stort och smått samtidigt som vi framförallt börjat lära känna varandra. Den 15-16 november träffas vi på nytt för att med arrangören och arrangörens perspektiv i fokus ta oss an gemensamma utmaningar och smida strategier.

Via inspirerande föreläsningar, livliga diskussionsstunder, kreativa gruppaktiviteter och gemensamma festligheter tar vi viktiga steg mot stärkt samhörighetskänsla och ökad konkret samverkan i stort och smått. Såväl fredag som lördag kväll dansar vi därtill loss på mysiga Furuparken där såväl väletablerade som nytända och färska band står för musiken under två kvällars sann dansfrossa.

Helgens program

Fredag kväll klockan 18 inleds forumhelgen med gemensam middag under enklare former i sällskap av Jannez, Callinaz och Voyage, varefter dansen tar sin början klockan 20 och pågår intill 02.

Lördag klockan 10 tar forumdagen sin början och vi växlar föreläsningar med diskussioner och kreativa gruppaktiviteter intill klockan 16, med avbrott för lunch mellan 12 och 13 samt nödvändiga kaffepauser. Vid 17:30 står så upptakt till middag och från klockan 20 spelar Blender, Expanders och Shine upp till dans, även denna kväll intill 02.

Ämnen på agendan

För att forumet skall bli så meningsfullt och givande som möjligt för alla parter vill vi gärna höra dina tankar om vad vi borde diskutera. Har du förslag på någon lämplig föreläsare eller kanske har du själv erfarenheter/frågeställningar/infallsvinklar att delge oss andra eller leda en aktivitet kring? Forumet blir vad vi tillsammans gör det till så vädra dina tanker och förväntningar i samband med anmälan.

Anmälan

Till forumet inbjuds representanter från aktiva dansarrangörer i Gävleborg, Västernorrland och Jämtland. Anmälan och frågor ställs till Lars-Erik på lars-erik@lejonsson.com eller 076-830 03 12. Vi vill ha er anmälan senast fredag 1/11, tidigare anmälan uppskattas dock givetvis då det underlättar planering.

Deltagaravgift - vad ingår?

För hela forumhelgen inklusive samtliga måltider och dans betalar varje deltagare 750:-, för den som inte har möjlighet att dyka upp på fredagen är priset 500:- för endast lördagen.

Boende

Boende bokas separat men vi rekommenderar varmt vår samarbetspartner Hotell Jämteborg i centrala Östersund som har specialpriser för forumdeltagare. Ni betalar 590:-/natt för enkelrum och 790:-/natt för dubbelrum, inklusive frukost, parkering och WiFi. Bokningsförfrågan ställs till maria@jamteborg.se eller 063-51 01 01, uppge bokningskod ”Novemberforum”.